Cursuri, conținut principal

Politica de confidențialitateBine ați venit pe pagina noastră de Politica de Confidențialitate. Această pagină vă oferă informații detaliate cu privire la colectarea, utilizarea și protejarea datelor dvs. cu caracter personal. Prin continuarea utilizării acestui site, sunteți de acord cu prevederile acestei politici de confidențialitate.

Date colectate

Pe Anvelope-iarna.com, colectăm anumite date cu caracter personal în mod voluntar, atunci când decideți să completați formulare de contact sau să vă abonați la newsletterul nostru. Aceste date pot include nume, adresă de e-mail, număr de telefon și alte informații relevante pentru interacțiunea dvs. cu site-ul nostru.

Utilizarea datelor

Datele cu caracter personal colectate sunt utilizate în principal pentru a vă oferi informații și servicii relevante legate de anvelopele de iarnă și siguranța rutieră în sezonul rece. Aceste date pot fi utilizate pentru a vă trimite newslettere informative sau pentru a răspunde la întrebările și solicitările dvs.

Protecția datelor

Noi luăm măsuri adecvate pentru a proteja datele dvs. cu caracter personal împotriva accesului neautorizat, pierderii sau utilizării inadecvate. Utilizăm tehnologii de securitate și proceduri pentru a ne asigura că datele dvs. sunt protejate în mod corespunzător.

Partajarea datelor

Nu vom vinde, închiria sau partaja datele dvs. cu caracter personal cu terțe părți fără consimțământul dvs. explicit. Datele dvs. pot fi partajate cu furnizori de servicii terțe, cum ar fi serviciile de e-mail marketing sau procesarea plăților, doar în măsura în care este necesar pentru furnizarea serviciilor noastre.

Drepturile dvs.

Aveți dreptul de a solicita accesul la datele dvs. cu caracter personal pe care le deținem și de a solicita corectarea sau ștergerea acestor date în cazul în care sunt incorecte sau nu mai sunt necesare.

De asemenea, aveți dreptul de a vă retrage consimțământul pentru prelucrarea datelor dvs. sau de a vă opune prelucrării pentru scopuri de marketing direct.

Politica noastră de confidențialitate poate fi actualizată periodic pentru a reflecta modificări ale practicilor noastre sau reglementărilor legale. Orice modificare semnificativă a acestei politici va fi anunțată prin intermediul site-ului nostru.

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la politica noastră de confidențialitate, vă rugăm să ne contactați prin intermediul paginii noastre de contact.

Vă mulțumim pentru înțelegere și pentru utilizarea site-ului Anvelope-iarna.com.

Înapoi sus
Căutare